ÆGIR OCEAN DRY SUIT

1,957.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ÆGIR OCEAN DRY SUIT

No.

31706
Designed and developed for professional ocean racers, this one-piece dry suit offers unparalleled protection and performance.
The ÆGIR Ocean dry suit is developed with some of the worlds top Ocean sailors trough several Ocean race campaigns. The design have been tested in the harshest conditions sailing trough the South Ocean and is the best gear you can wear when sailing when the waves are sending ice cold water over deck. Utilizing the 5ply laminated HELLYTECH® Professional it withstands the harshest conditions and prolonged use suitable for crossings or oceans or circumnavigating the world.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 100% Polyester
Weight2750g
Pershkrimi

ÆGIR OCEAN DRY KOSTEM
nr 31706
I projektuar dhe zhvilluar për garuesit profesionistë të oqeanit, ky kostum i thatë me një pjesë ofron mbrojtje dhe performancë të pashembullt.
Kostumi i thatë ÆGIR Ocean është zhvilluar me disa nga marinarët më të mirë të oqeanit në botë përmes disa fushatave të garave të Oqeanit. Dizajni është testuar në kushtet më të vështira duke lundruar nëpër Oqeanin e Jugut dhe është pajisja më e mirë që mund të vishni kur lundroni kur valët dërgojnë ujë të ftohtë akull mbi kuvertë. Duke përdorur HELLYTECH® Professional të laminuar me 5 shtresa, ai u reziston kushteve më të vështira dhe përdorimit të zgjatur të përshtatshëm për kalime ose oqeane ose për të lundruar rreth botës.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 100% poliestër
Pesha: 2750 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÆGIR OCEAN DRY SUIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *