PIER 3.0 JACKET

284.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

PIER 3.0 JACKET
No. 34156
Fully waterproof, versatile coastal sailing jacket for cruising.
Designed for coastal and inshore sailing, our Pier 3.0 Jacket is made with HELLY TECH® Performance fabric. Fully waterproof, windproof and breathable, it’s made for trips when you need light yet sturdy protection. We’ve added a packable hi-vis hood, double storm flaps, and drainage to deliver more security in bad weather. Built with insights from professional sailors and coastal workers, this jacket has all the essential features for you’ll need at sea years to come.
Fiber Content100% Polyamide
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately
Weight1200g

 

Xhaketë HELLY HANSEN PIER 3.0 nr 34156

Xhaketë lundrimi bregdetare plotësisht e papërshkueshme nga uji dhe e gjithanshme për lundrim. E projektuar për lundrim në bregdet dhe në breg, xhaketa jonë Pier 3.0 është bërë me pëlhurë HELLY TECH® Performance. Plotësisht i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era dhe me frymëmarrje, është krijuar për udhëtime kur keni nevojë për mbrojtje të lehtë por të qëndrueshme. Ne kemi shtuar një kapuç të paketueshëm hi-vis, mbulesa të dyfishta stuhie dhe kullues për të ofruar më shumë siguri në mot të keq. E ndërtuar me njohuri nga marinarët profesionistë dhe punëtorët e bregdetit, kjo xhaketë ka të gjitha tiparet thelbësore që do t’ju nevojiten në det vitet e ardhshme.

Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta

Pesha: 1200g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIER 3.0 JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *