Women’s Varde Fleece Vest

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Varde Fleece Vest

No. 49515
Your new favorite women’s Varde fleece vest is warm and soft but highly effective and versatile, with a timeless appeal. A classic and versatile Polartec® Thermal Pro® sweater knit that’s perfect for winter. This product is made with recycled materials. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 77% Polyester (Recycled), 23% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours. Do not use fabric softener.
Weight:350g
Perkthim
Jeleku i Femrës Varde Fleece
nr 49515
Jeleku juaj i ri i preferuar i grave me qeth Varde është i ngrohtë dhe i butë, por shumë efektiv dhe i gjithanshëm, me një tërheqje të përjetshme. Një triko klasike dhe e gjithanshme Polartec® Thermal Pro® që është e përkryer për dimër. Ky produkt është bërë me materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 77% poliestër (i ricikluar), 23% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Varde Fleece Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *