Women’s Vandre Tur Pants

120.00 

Available on backorder

Description

62794

Women’s Vandre Tur Pants-Multifunctional and durable hiking pants made with a mix of recycled polyester  and organic cotton.Ready for the trail and suitable for any outdoor fun, these soft and stretchy hiking pants are made with a mix of recycled polyester and cotton. Extra features include a roomy, zip cargo pocket and boot locks.

Features

 • Boot hooks on front leg hem
 • Cargo pockets
 • Embroidered Helly Hansen (HH) logo
 • Gusset in crotch for freedom of movement
 • Hand pockets
 • Adjustable bottom leg with fastener
 • Belt loops
 • Reinforcement fabric on seat and knees
 • YKK ZIPPER
Composition

 • Shell: 65% Polyester (Recycled), 35% Organic Cotton – Shell 2: 94% Polyamide, 6% Elastane
Certifications

 • PFC-free
 • Recycled Content
 • Organic Cotton
Fitting

 • Regular
Specification

 • Weight: 450.0 g
 • CB Inseam: 81.50 cm

Pantallona hiking shumëfunksionale dhe të qëndrueshme të bëra me një përzierje poliesteri të ricikluar dhe pambuku organik.Të gatshme për levizur dhe të përshtatshme për çdo argëtim në natyrë, këto pantallona hiking të buta dhe elastike janë bërë me një përzierje poliesteri të ricikluar dhe pambuku. Veçoritë shtesë përfshijnë një xhep të gjerë, me zinxhir dhe llastok për çizmet.
Veçoritë

 • Xhepa
 • Logoja e qëndisur Helly Hansen (HH).
 • Grykë në bigëzim për lirinë e lëvizjes
 • Xhepa dore
 • Këmba e poshtme e rregullueshme me mbërthyes
 • Unaza te rripat
 • ZINDI YKK
  Përbërja
 •  65% poliestër (i ricikluar), 35% pambuk organik – guaskë 2: 94% poliamid, 6% elastan
 • Certifikatat
 • Pa PFC
 • Përmbajtje e ricikluar
 • Pambuk organik
  Përshtatje
 • E rregullt
 • Specifikim
 • Pesha: 450g
 • CB Inseam: 81.50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Vandre Tur Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *