Women’s URB Lab Raincoat

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s URB Lab Raincoat

No. 53953
Built for everyday life in the city, the Urban Lab Raincoat has a modern, minimalist look and all the technical weatherproofing you need to commute in changing weather. It features our trusted HELLY TECH® Performance 2-layer system — it’s waterproof and breathable, as well as reinforced with sealed seams and extra wind-resistant fabric. Extra details for commuters – whether you walk or bike – include: fold-up reflectives for safety, a 2-way YKK zipper, an adjustable hood, a button front placket and a high collar. The raincoat contains recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Remove promptly from the washer. Remove promptly from the dryer. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Use liquid detergent. Wash with similar colours.
Weight:650g
Perkthim
Mushama URB Lab për femra
nr 53953
E ndërtuar për jetën e përditshme në qytet, Mushama Urban Lab ka një pamje moderne, minimaliste dhe të gjithë izolimin teknik të motit që ju nevojitet për të udhëtuar në mot në ndryshim. Ai përmban sistemin tonë të besuar HELLY TECH® Performance me 2 shtresa — është i papërshkueshëm nga uji dhe ajroset, si dhe i përforcuar me qepje të mbyllura dhe pëlhurë shtesë rezistente ndaj erës. Detaje shtesë për udhëtarët – qofshin në këmbë apo me biçikletë – përfshijnë: reflektues të palosshëm për siguri, një zinxhir YKK me dy drejtime, një kapuç të rregullueshëm, një pako me butona përpara dhe një jakë të lartë. Mushama përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Hiqeni menjëherë nga rondele. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Përdorni detergjent të lëngshëm. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
650 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s URB Lab Raincoat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *