W ALPHELIA LIFALOFT INSULATED JACKET

475.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W ALPHELIA LIFALOFT INSULATED JACKET
No.

65676
A stylish, super-warm and lightweight women’s ski jacket made with LifaLoft™ insulation – a winning combo of two of our best technologies.
The Alphelia ski jacket is perfect for a day on piste. We combined LIFA® technology with Primaloft® insulation to make this light, warm and super breathable insulated jacket. Like the classic Alphelia, it has a stylish silhouette. It’s now lighter, cozier and easier to pack for a weekend trip.
Fiber ContentShell: 85% Polyamide, 15% Elastane. Shell 2: 88% Polyester, 12% Elastane. Lining: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation body: 70% Polypropylene, 30% Polyester. Insulation sleeves: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colours separately
Weight1000g
Pershkrimi:
Xhaketë W ALPHELIA LIFALOFT E izoluar
nr 65676
Xhakete skish elegante per femra, super e ngrohtë dhe e lehtë e bërë me izolim LifaLoft™ – një kombinim fitues i dy prej teknologjive tona më të mira.
Xhaketa e skive Alphelia është perfekte për një ditë në pistë. Ne kombinuam teknologjinë LIFA® me izolimin Primaloft® për të bërë këtë xhaketë të lehtë, të ngrohtë dhe super të izoluar. Ashtu si Alphelia klasike, ajo ka një siluetë elegante. Tani është më e lehtë, më komode dhe më e lehtë për t’u paketuar për një udhëtim fundjave.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 85% poliamide, 15% elastan. Shell 2: 88% poliestër, 12% elastan. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Trupi izolues: 70% polipropilen, 30% poliestër. Mëngët izoluese: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha: 1000g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ALPHELIA LIFALOFT INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *