VARANGER PRIMALOFT

170.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

VARANGER PRIMALOFT
No. 

11630
The ultimate cold-weather boot featuring a removable Primaloft® insulated sock.
The Varanger is our ultimate casual cold-weather boot featuring a protective rubber shell, all waterproof leather upper, fully seam-sealed, internal removable Primaloft® and Felt insulated sock, Faux Fur sock liner with aluminum shield blocker.
Perkthimi:
VARANGER PRIMALOFT
NO:
11630
Çizmet  për mot të ftohtë me një çorape të lëvizshme të izoluar Primaloft®.
Varanger është çizma jonë e fundit e rastësishme për motin e ftohtë që përmban një guaskë gome mbrojtëse, sipërme prej lëkure të gjitha të papërshkueshme nga uji, të mbyllura plotësisht, çorape të brendshme të lëvizshme Primaloft® dhe izolim Felt, astar çorape Faux Fur me bllokues mbrojtës alumini.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VARANGER PRIMALOFT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *