ACTIVE PUFFY LONG JACKET

295.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ACTIVE PUFFY LONG JACKET
No.

53522
Classic, cozy, and long puffer jacket.
This warm and soft puffer jacket has a mid-thigh length and High Loft™ synthetic insulation. The water-repellent treatment is PFC-free – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled). Insulation hood: 95% Polyester (Recycled), 5% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the dryer, Remove promptly from the washer, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours
Pershkrimi
JAKETE AKTIVE PUFFY GJATE
nr 53522
Xhaketë klasike, komode dhe e gjatë.
Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e butë ka një gjatësi deri në mes të kofshës dhe izolim sintetik High Loft™. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar). Kapaku izolues: 95% poliestër (i ricikluar), 5% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Hiqeni menjëherë nga rondele, Thajeni derisa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lajeni me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE PUFFY LONG JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *