Women’s Rask Hiking Skort

70.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Rask Hiking Skort

No. 63177
This technical hiking skort is as comfortable as it is stylish. An outer, A-line skirt delivers a flattering fit with perfect coverage. The inner shorts are extra soft and comfortable. The fabric has 4-way stretch for freedom of movement. You can customize the waist with an adjustable drawcord. We added handy pockets for storage.

Details

Fiber content:

Shell: 89% Polyester, 11% Elastane – Shell 2: 75% Polyamide, 25% Elastane

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:220g
PERKTHIM
Skort Hiking për femra
nr 63177
Ky kort teknik për ecje është sa komod aq edhe elegant. Një fund i jashtëm me linjë A jep një përshtatje të këndshme me mbulim të përsosur. Pantallonat e shkurtra të brendshme janë tepër të buta dhe të rehatshme. Pëlhura ka shtrirje në 4 drejtime për lirinë e lëvizjes. Mund ta personalizoni belin me një kordon tërheqës të rregullueshëm. Ne shtuam xhepa të dobishëm për ruajtje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 89% poliestër, 11% elastan – Shell 2: 75% poliamid, 25% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
220 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Rask Hiking Skort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *