JR SNOWANGEL JACKET

170.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

JR SNOWANGEL JACKET
No.

41724

Waterproof/breathable and insulated girls’ ski jacket to stay snug all day on the slopes. 

Our junior girls’ ski jacket features a sturdy waterproof/breathable and windproof HELLY TECH® Performance exterior and Primaloft® Black Eco Insulation on the interior – environmentally friendly warmth without bulk.  It’s fully equipped with ski-day details: adjustable and water-repellent powder skirt, detachable hood, hi-vis elements, a ski pass sleeve and a Life Pocket™ to keep your phone alive longer in the cold.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colours separately
Pershkrimi

XHAKETA JR SNOWANGEL
nr 41724
Xhaketë skish për vajzat e papërshkueshme nga uji/marrë frymë dhe e izoluar për të qëndruar rehat gjatë gjithë ditës në shpatet.

Xhaketa jonë e skive për vajzat e vogla përmban një pjesë të jashtme të fortë të papërshkueshme nga uji/frymë dhe kundër erës HELLY TECH® Performance dhe Primaloft® Black Eco izolim në brendësi – ngrohtësi miqësore me mjedisin pa masë. Është plotësisht i pajisur me detaje të ditës së skive: skaj i rregullueshëm dhe i papërshkueshëm nga uji, kapuç i ndashëm, elementë hi-vis, një mëngë skijimi dhe një Life Pocket™ për ta mbajtur telefonin tuaj gjallë më gjatë në të ftohtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR SNOWANGEL JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *