SVALBARD PARKA

315.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SVALBARD PARKA

No.

53150

This best-selling parka is warm, protective and effortlessly stylish. In short: a winter essential.  

Built to withstand wild polar winters, the Svalbard Parka will keep you warm and dry. With modern and clean design, this parka also looks great in urban environments. Our trusted HELLY TECH® Protection construction keeps the elements out, while PrimaLoft® Black insulation keeps the warmth inside. Rich detailing like a tail-drop cut, a glove D-ring and detachable fur hood-trim enhance this winter classic. The parka is also treated with PFC-free DWR – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Faux fur: 85% Acrylic, 15% Polyester. Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Remove all loose items before washing, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash with similar colours
Weight1220g
Perkthimi:
SVALBARD PARKA

 

NO:

53150
Ky eshte xhupi më i shitur është i ngrohtë, mbrojtës dhe elegant. Me pak fjalë:nje element i doomsdoshem per dimer.

I ndërtuar për t’i bërë ballë dimrave të egër polare, Svalbard Parka do t’ju mbajë të ngrohtë dhe të thatë. Me dizajn modern dhe të pastër, ky park duket i mrekullueshëm edhe në mjediset urbane. Ndërtimi ynë i besuar HELLY TECH® Protection i mban elementët jashtë, ndërsa izolimi PrimaLoft® Black ruan ngrohtësinë brenda. Detaje të pasura si një prerje me bisht, një unazë D doreza dhe veshje me kapuç të ndashëm me lesh e përmirësojnë këtë klasik dimëror. Parku trajtohet gjithashtu me DWR pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Lesh artificial: 85% akrilik, 15% poliestër. Izolimi: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 1220g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SVALBARD PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *