HH QD CARGO PANT

103.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

HH QD CARGO PANT

No.

33996
Our favorite softshell quick-dry cargo pants.
Designed to be comfortable, versatile and durable, our quick-dry cargoes are made for sailors on the move. They have plenty of storage for all your gadgets: 2 cargo pockets, 2 hand pockets, and 2 back pockets. They’re also responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process.
Fiber Content92% Polyamide, 8% Elastane
Weight410g
Pershkrimi
PANTALONI HH QD CARGO
nr 33996
Pantallonat tona të preferuara të ngarkesave të buta që thahen shpejt.
Të krijuara për të qenë të rehatshme, të gjithanshme dhe të qëndrueshme, ngarkesat tona të tharjes së shpejtë janë krijuar për marinarët në lëvizje. Ata kanë shumë hapësirë ​​ruajtëse për të gjitha pajisjet tuaja: 2 xhepa ngarkesash, 2 xhepa dore dhe 2 xhepa të pasmë. Ato janë bërë gjithashtu me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
Përmbajtja e fibrave: 92% poliamide, 8% elastan
Pesha: 410g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH QD CARGO PANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *