Women’s Odin Backcountry Infinity Shell Jacket

635.00 

Categories: ,

Description

No.

63213
A lightweight women’s 3L shell jacket designed for backcountry ski touring. Featuring innovative and responsibly made technology without any added chemical treatments.
This meticulously designed women’s 3-layer shell jacket is built for high-intensity outdoor pursuits like ski touring, where breathability and moisture management are key. Featuring LIFA INFINITY™ technology, it provides responsible and professional grade waterproof/breathable performance without any added chemical treatments. Made with feedback from professional athletes who needed workwear for their days off, this durable jacket is built with an innovative opening in the front to access your midlayer, beacon and the stow pocket without opening the front zipper. Small but smart details like a front zipper that’s slightly moved to the side and pit zip ventilation make this jacket less cluttered around the face and great for breathability. RECCO® reflectors enable you to be searchable in the wilderness while a chest pocket enables compatibility with a backpack. Open mesh pockets on the inside keep gloves warm while putting on and taking off skins. Pair with the Women’s Odin Backcountry Infinity Shell Pants.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Lining 2: 90% Polyamide, 10% Elastane
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Remove promptly from the washer,Do not iron on print,Do not use fabric softener,Wash with similar colours,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments
Weight450g
nr 63213
Një xhaketë e lehtë me guaskë 3L për femra, e krijuar për turne me ski në vend. Paraqet teknologji inovative dhe të krijuar me përgjegjësi pa asnjë trajtim kimik të shtuar.
Kjo xhaketë me guaskë me 3 shtresa të grave, e dizajnuar me përpikëri, është e ndërtuar për aktivitete me intensitet të lartë në natyrë si turnetë e skive, ku ajrimi dhe menaxhimi i lagështisë janë thelbësore. Me teknologjinë LIFA INFINITY™, ai siguron performancë të përgjegjshme dhe profesionale të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje pa asnjë trajtim kimik të shtuar. E krijuar me reagime nga atletët profesionistë që kishin nevojë për veshje pune për ditët e tyre të pushimit, kjo xhaketë e qëndrueshme është e ndërtuar me një hapje novatore në pjesën e përparme për të hyrë në shtresën e mesme, fenerin dhe xhepin tuaj të ruajtjes pa hapur zinxhirin e përparmë. Detajet e vogla por inteligjente si zinxhiri i përparmë që lëviz pak anash dhe ajrimi me zinxhir e bëjnë këtë xhaketë më pak të rrëmujshme rreth fytyrës dhe të shkëlqyer për frymëmarrje. Reflektorët RECCO® ju mundësojnë të jeni të kërkueshëm në shkretëtirë ndërsa një xhep në gjoks mundëson pajtueshmërinë me një çantë shpine. Xhepat me rrjetë të hapur në brendësi i mbajnë dorezat të ngrohta gjatë vendosjes dhe heqjes së lëkurës. Kombinoje me pantallonat e grave Odin Backcountry Infinity Shell.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – rreshtimi 2: 90% poliamid, 10% elastan
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën para larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, hiqeni menjëherë nga rondele, mos hekurosni në printim, mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme, mos përdorni detergjent larës, përdorni agjent larës për veshjet teknike
Pesha: 450g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Odin Backcountry Infinity Shell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *