Sale!

WOMEN’S INSHORE QUICK-DRY HOODIE

66.50 

Category:

Description

34213

A sun-protective and quick-dry hoodie made with a recycled, double-knit polyester.
The Inshore hoodie is a technical piece developed for water sports. It’s a performance standalone top or a useful layer. We made it with recycled double-knit polyester, which we upgraded with chemical-free UPF 40+ sun protection using the planet-friendly S.Café® process. S.Café® fabric technology infuses the hoodie’s fabric with used coffee grounds, creating everlasting sun protection, as well as making the hoodie quick-dry and odor-resistant.
Fiber Content: Shell: 100% Recycled polyester
Care Instructions: Do not use fabric softener,Wash with similar colours,Wash inside out

PERKTHIMI:

Një kapuç që mbron nga dielli dhe thahet shpejt, i bërë me një poliestër të ricikluar, të thurura dy herë.
Kapuçi Inshore është një pjesë teknike e zhvilluar për sportet ujore. Është një majë e pavarur e performancës ose një shtresë e dobishme. Ne e bëmë atë me poliestër të ricikluar me thurje të dyfishtë, të cilin e përmirësuam me mbrojtje nga dielli UPF 40+ pa kimikate duke përdorur procesin S.Café® miqësor ndaj planetit. Teknologjia e pëlhurës S.Café® mbush pëlhurën e kapuçit me llum kafeje të përdorur, duke krijuar mbrojtje të përjetshme nga dielli, si dhe duke e bërë kapuçin të thahet shpejt dhe rezistent ndaj erës.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme, lani nga brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S INSHORE QUICK-DRY HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *