W ASPIRE PUFFY PARKA

315 

Available on backorder

Category:

Description

W ASPIRE PUFFY PARKA
No.

53515
Snuggle up in our cozy, puffer-style parka with High Loft™ insulation, it’s made for those extra cold days in the city.
With an elegant yet oversized silhouette and a roomy hood, the Aspire is on-trend and super warm. We used lightweight, down-feel High Loft™ insulation to keep you snug. The exterior is treated with a PFC-free water repellent – a win for you and the environment. Additional features include hand warmer pockets, side zips for versatile styling and fold up reflective on sleeves for extra safety and visibility.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. : 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours.
Pershkrimi
W ASPIRE PUFFY PARKA
nr 53515
Mblidhuni në parkën tonë komode, në stilin e puferit, me izolim High Loft™, ai është krijuar për ato ditë shtesë të ftohta në qytet.
Me një siluetë elegante por shumë të madhe dhe një kapuç të gjerë, Aspire është në trend dhe super i ngrohtë. Ne përdorëm izolim High Loft™ të lehtë dhe me ndjesi të ulët për t’ju mbajtur të qetë. Pjesa e jashtme trajtohet me një repelent uji pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin. Veçoritë shtesë përfshijnë xhepa ngrohës duarsh, zinxhirë anësor për stilim të gjithanshëm dhe reflektues të palosshëm në mëngët për siguri dhe dukshmëri shtesë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër. : 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mos përdorni zbutës pëlhurash, thahen në tharje derisa të thahen plotësisht, thahen me topa tharëse, lahen me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ASPIRE PUFFY PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *