W ODIN MOUNTAIN SOFTSHELL JACKET

295.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W ODIN MOUNTAIN SOFTSHELL JACKET
No.

62910

A softshell ski jacket for the demands of high-endurance backcountry.  

This softshell jacket gives you maximum freedom of movement during extreme pursuits with its 4-way stretch fabric. It has all the backcountry-specific features you need for a long, snowy tour season. This outer layer is your weather protective membrane, and the inner layer delivers maximum breathability. Helmet, backpack, and harness-compatible, you can climb and ski in protection and comfort.
Fiber ContentShell: 82% Polyamide, 18% Elastane. Shell 2: 82% Polyamide, 18% Elastane
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Wash separately
Weight: 658g
Perkthimi:

XHAKETE E BUTE E MOUNTAIN W ODIN

NO.

62910
Një xhaketë skish me guaskë të butë për kërkesat e vendeve të pasme me qëndrueshmëri të lartë.

Kjo xhaketë me guaskë të butë ju jep lirinë maksimale të lëvizjes gjatë ndjekjeve ekstreme me pëlhurën e saj të shtrirjes në 4 drejtime. Ai ka të gjitha veçoritë specifike të vendit që ju nevojiten për një sezon të gjatë turne me borë. Kjo shtresë e jashtme është membrana juaj mbrojtëse ndaj motit, dhe shtresa e brendshme jep frymëmarrje maksimale. Përkrenare, çantë shpine dhe parzmore e përputhshme, ju mund të ngjiteni dhe të skijoni në mbrojtje dhe rehati.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 82% poliamide, 18% elastan. Shell 2: 82% poliamid, 18% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani veçmas
Pesha: 658g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ODIN MOUNTAIN SOFTSHELL JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *