Sale!

W SWITCHBACK TRAIL LOW HELLY TECH®

126.00 

Categories: ,

Description

W SWITCHBACK TRAIL LOW HELLY TECH®

No.

11638
Waterproof, lightweight, HellyGrip outsole for the best traction on rough terrain mixed together with a well-cushioned midsole, is there anything more you need in a low-cut hiking boot?
Switchback Trail HELLY TECH® is a lightweight, low-cut performance day-hiker, fully waterproof, featuring our very own HELLY TECH® waterproof/breathable membrane. It boasts beautiful weathertight suedes, and protective HellyWear toe and Heel-cap. We offer a well-cushioned midsole and our unrivaled HellyGrip outsole for the best traction on rough terrain.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% suede / mesh. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES 
Upper: Premium Suede, Waterproof Leather, Helly Tech® Waterproof, HH® Seam-Sealed, HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort Insole, Antimicrobial
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip
PERKTHIMI:
W SWITCHBACK TRAIL LOW HELLY TECH®
NO.
11638
Sollë e jashtme e papërshkueshme nga uji, e lehtë, HellyGrip për tërheqje më të mirë në terrene të përafërta, e përzier së bashku me një taban të mesit të mbështjellë mirë, a keni ndonjë gjë më shumë që ju nevojitet në një çizme hiking me prerje të ulët?
Switchback Trail HELLY TECH® është një alpinist ditor me peshë të lehtë, me performancë të ulët, plotësisht i papërshkueshëm nga uji, që paraqet membranën tonë të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje HELLY TECH. Ai mburret me kamoshi të bukur, të papërshkueshëm nga moti, si dhe gishtin e këmbës dhe kapelën mbrojtëse HellyWear. Ne ofrojmë një shollë të mesme të mbështjellë mirë dhe thembra tonë të pakrahasueshme HellyGrip për tërheqjen më të mirë në terrene të vështira.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% kamoshi / rrjetë. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET
Pjesa e sipërme: Kamoshi premium, Lëkurë e papërshkueshme nga uji, Helly Tech® i papërshkueshëm nga uji, HH® me vulosje, HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort shtrojë, Antimicrobial
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W SWITCHBACK TRAIL LOW HELLY TECH®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *