Women’s Inshore Half-Zip Pullover

70.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Inshore Half-Zip Pullover

No. 34301
Inspired by inshore racing teams, this super comfortable pullover is a useful layer for whenever you need a little extra warmth. It’s got a half zipper for easy on and off, plus raglan sleeves for freedom of movement. Plus, it contains recycled material. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours. Wash inside out.
Weight:230g
PERKTHIM :
Pulovër me gjysmë zinxhir për femra në breg
nr 34301
Frymëzuar nga ekipet e garave në breg, ky pulovër super i rehatshëm është një shtresë e dobishme për sa herë që keni nevojë për pak ngrohtësi shtesë. Ka një gjysmë zinxhir për t’u ndezur dhe fikur lehtë, plus mëngët raglan për lirinë e lëvizjes. Plus, ai përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme. Lani brenda jashtë.
Pesha:
230 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Inshore Half-Zip Pullover”

Your email address will not be published. Required fields are marked *