NORDSJO PARKA

400.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

NORDSJO PARKA
No.

53488
Inspired by pros working in the Arctic, the Nordsjo Parka is modern, warm and waterproof.
Designed with trusted HELLY TECH® Protection construction, the Nordsjo Parka combines functionality and style. It’s waterproof/breathable, windproof and warm. Made with the environment in mind, the DWR treatment is PFC-free and the insulation is made from 100% recycled materials.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Lining 2: 100% Polyamide. Insulation: 100% Polyester (Recycled). Faux fur: 85% Acrylic, 15% Polyester
Care InstructionsDo not use fabric softener, Remove all loose items before washing, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours
Perkthimi:
NORDSJO PARKA
Nr:
 53488
I frymëzuar nga profesionistët që punojnë në Arktik, Nordsjo Parka është modern, i ngrohtë dhe i papërshkueshëm nga uji.
I projektuar me konstruksion të besueshëm të mbrojtjes HELLY TECH®, Nordsjo Parka kombinon funksionalitetin dhe stilin. Është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrës, i papërshkueshëm nga era dhe i ngrohtë. I krijuar duke pasur parasysh mjedisin, trajtimi DWR është pa PFC dhe izolimi është bërë nga materiale 100% të ricikluara.
Përmbajtja e fibrave: Materiali: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi 2: 100% poliamid. Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar). Lesh artificial: 85% akrilik, 15% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës pëlhure, Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se t’i lani, thajini derisa të thahen plotësisht, Lajini me topa tharëse, Lajini me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NORDSJO PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *