Women’s HP Skort

90.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Skort
No. 34324
This technical sailing skort is as comfortable as it is stylish. An outer, A-line skirt delivers a flattering fit with perfect coverage. The inner shorts are extra soft and comfortable. The fabric has 4-way stretch for freedom of movement. You can customize the waist with an adjustable drawcord. We added a thigh pocket for storage.
Details
Fiber content:
Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane – Shell 2: 75% Polyamide, 25% Elastane
Care Instructions:
Wash with similar colours. Do not use fabric softener.
Weight:
220g

PERKTHIM:

HP Skort për femra
nr 34324
Ky skaf teknik me vela është sa komod aq edhe elegant. Një fund i jashtëm me linjë A jep një përshtatje të këndshme me mbulim të përsosur. Pantallonat e shkurtra të brendshme janë tepër të buta dhe të rehatshme. Pëlhura ka shtrirje në 4 drejtime për lirinë e lëvizjes. Mund ta personalizoni belin me një kordon tërheqës të rregullueshëm. Shtuam një xhep për kofshë për ruajtje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan – Shell 2: 75% poliamid, 25% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
220 g

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Skort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *