WOMEN’S HP BOARD SHORTS 6″

105.00 

Category:

Description

34099

Sailing-inspired, quick-dry board shorts with UPF 50+ sun protection.
Our women’s board shorts deliver comfort and style for watersports. We designed them with quick-dry, stretchy fabric and added UPF 50+ sun protection. They’re mid-length with a 6” inseam. They have a draw-string closure, fly and a partially elasticated waist with a D-ring for your kill cord.
Care Instructions: Wash dark colours separately,Use mild soap,Iron on reverse,Wash inside out

PERKTHIMI:

Pantallona të shkurtra të bordit të frymëzuar nga lundrimi, të shpejtë me mbrojtje nga dielli UPF 50+.
Pantallona të shkurtra të bordit tonë të grave ofrojnë rehati dhe stil për ujërat. Ne i projektuam ato me pëlhurë të thatë të thatë, të shtrirë dhe shtuam mbrojtje nga dielli UPF 50+. Ata janë me gjatësi të mesme me një insem 6 ”. Ata kanë një mbyllje të shiritit, fluturojnë dhe një bel pjesërisht elastik me një unazë D për kordonin tuaj të vrasjes.
Udhëzimet e kujdesit: Lani ngjyrat e errëta veç e veç, përdorni sapun të butë, hekur në të kundërt, lani brenda jashtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S HP BOARD SHORTS 6″”

Your email address will not be published. Required fields are marked *