SAILSAFE INFLATABLE RACE

315.00 

Available on backorder

Description

SAILSAFE INFLATABLE RACE

No.

33803
Developed with pro sailors, our inflatable race life jacket features a lightweight, flexible design for demanding offshore voyages.
Our Sailsafe life jacket is a backup plan that won’t weigh you down. We used ergonomics to build a light, flexible vest with a unique removable harness, it conforms to your contours without compromising freedom of movement. Our hammer system manual and hydrostatic automatic release mechanism prevent accidental inflation in very wet conditions. The Life jacket is Certified to ISO 12402, the integrated Deck harness is certified to ISO 12401. Additionally, it is fitted with a spray hood, emergency light, and anti-ride-up leg loops.
Fiber Content100% Polyamide
Weight1570g
FEATURES
Lightweight Ergonomic Construction
Designed For Use with Soft Attachment To Safety Line
Stowe Away Anti Ride Up Leg Loops
SOLAS Approved Reflective Elements
5000N Reinforced Grab Loop
Integrated ISO 12402-8 Spray Hood
Integrated SOLAS Automatic Emergency Light
Cover Sized with Room To Fit In PLB System (Not Included)
Recommended Service Interval 2 Years For Recreational Use
PERKTHIMI:
XHAKETE SHPETIMI
NO.
33803
Zhvilluar nga marinarët profesionistë, xhaketa jonë e shpëtimit me fryrje të garave përmban një dizajn të lehtë dhe fleksibël për udhëtime të vështira në det të hapur.
Jeleku ynë i shpëtimit Sailsafe është një plan rezervë që nuk do t’ju rëndojë. Ne kemi përdorur ergonomi për të ndërtuar një jelek të lehtë, fleksibël me një parzmore unike të lëvizshme, ai përputhet me konturet tuaja pa cenuar lirinë e lëvizjes. Sistemi ynë i çekiçit manual dhe mekanizmi i lëshimit automatik hidrostatik parandalon fryrjen aksidentale në kushte shumë të lagështa. Xhaketa e shpëtimit është e çertifikuar sipas ISO 12402, parzmore e integruar e kuvertës është e çertifikuar sipas ISO 12401. Përveç kësaj, ajo është e pajisur me një kapuç spërkatës, dritë emergjence dhe sythe kundër këmbës.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 1570 g
TIPARET
Konstruksion i lehtë ergonomik
Projektuar për përdorim me lidhje të butë në linjën e sigurisë
Stowe Away Anti Ride Up Leg Loops
Elemente reflektuese të miratuara nga SOLAS
Lak i përforcuar i kapjes 5000N
Kapuç spërkatës i integruar ISO 12402-8
Drita e integruar e urgjencës automatike SOLAS
Madhësia e kopertinës me dhomë për t’u përshtatur në sistemin PLB (Nuk përfshihet)
Intervali i rekomanduar i shërbimit 2 vjet për përdorim rekreativ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAILSAFE INFLATABLE RACE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *