W THE FORESTER

156.00 

Categories: ,

Description

W THE FORESTER

No.

10516
This multi-purpose winter boot is our best-selling boot of all time, it combines good looks, protective leather, and exceptional hiking hardware.
Our all-time best-selling boot is the perfect protection in a hard winter. Your feet stay dry and warm, you look and feel good. We gave the Forester a timeless, clean design and used durable water-repellent leather so you are protected year after year. It’s easy to put on and comfortable with an EVA midsole. The exceptional traction can stand up to changeable winter weather.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% WP leather / mesh. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100%

Select size:

FEATURES
EVA+rubber
Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Gold
Waterproof Leather, Certified LWG Silver
Seam Sealed
Leather Lined
HH Quick Dry
Padded Comfort Collar
Midsole: EVA Comfort Insole
HH Hover-Stride
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip
NR:
Perkthimi:
W THE FORESTER
NO.
10516
Kjo çizme dimërore me shumë qëllime është çizma jonë më e shitur e të gjitha kohërave, ajo kombinon pamjen e bukur, lëkurën mbrojtëse dhe pajisje të jashtëzakonshme ecjeje.
Çizmet tona më të shitura të të gjitha kohërave janë mbrojtja e përsosur në një dimër të vështirë. Këmbët tuaja qëndrojnë të thata dhe të ngrohta, dukeni dhe ndiheni mirë. Ne i dhamë Forester një dizajn të pastër dhe të përjetshëm dhe përdorëm lëkurë të qëndrueshme kundër ujit, në mënyrë që të jeni të mbrojtur vit pas viti. Është e lehtë për t’u veshur dhe e rehatshme me një taban të mesëm EVA. Tërheqja e jashtëzakonshme mund t’i rezistojë motit të ndryshueshëm të dimrit.
Përmbajtja e fibrave: Pjesa e sipërme (FWR): 100% lëkurë WP / rrjetë. Rreshtimi: 100% rrjetë.
MASAT E DISPONUESHME:
TIPARET:
Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, e çertifikuar LWG Gold
Lëkurë e papërshkueshme nga uji, argjend i certifikuar LWG
Tegel i mbyllur
Lëkurë e veshur
HH tharje e shpejtë
Jakë komforti e mbushur
Shtolë e mesme: EVA Comfort Insole
HH Hover-Stride
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W THE FORESTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *