Sale!

W CORALINE

102.40 

Description

W CORALINE

No.

11584
A nautical-inspired deck shoe with rope detailing for women
The brand new Women’s Coraline features two nautical striped canvas’ with a unique braided rope detailing. The outsole is non-marking, and the insole is made of premium EVA foam for comfort.
FEATURES
Upper:
Premium Canvas
Midsole:
Protective Vulcanized midsole
Eva footbed
Outsole:
HellyGrip
PERKTHIMI:
W CORALINE
NO.
11584
Një këpucë në kuvertë e frymëzuar nga deti me detaje litari për femra
Coraline i ri i grave prodhon dy kanavacë me vija detare me një detaj unik litar të gërshetuar. Sholla e jashtme nuk shënon, dhe shtroja është prej shkume premium EVA për rehati.
TIPARET
E sipërme:
Kanavacë Premium
Shulla e mesme:
Mbrojtja e mesme e vullkanizuar
Eva shtrati i këmbës
Sholla e jashtme:
HellyGrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W CORALINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *