Women’s Falcon Trail Running Shoes

185.00 

Category:

Description

11783

A nimble and versatile trail running shoe designed to conquer diverse off-road surfaces.
The Falcon trail running shoe is our most versatile trail runner, designed to support you wherever the off-roading takes you. It’s supportive and stable, yet flexible. With a lighter total weight, it’s designed to be nimbler than our heavy-duty Hawk trail running shoes. With the environment in mind, these trail running shoes have recycled laces, lining and webbing, as well as zero-waste design elements.
Weight500g
PERKTHIMI:
Një këpucë vrapimi e shkathët dhe e gjithanshme, e krijuar për të pushtuar sipërfaqe të ndryshme jashtë rrugës.
Këpucët e vrapimit të shtegut Falcon janë vrapuesi ynë më i gjithanshëm, i projektuar për t’ju mbështetur kudo që ju çon jashtë rrugës. Është mbështetës dhe i qëndrueshëm, por fleksibël. Me një peshë totale më të lehtë, është projektuar që të jetë më e shkathët se këpucët tona të vrapimit në shtigje Hawk të rënda. Duke pasur parasysh mjedisin, këto këpucë për vrapim në shtigje kanë lidhëse, rreshtim dhe rrip të ricikluar të ricikluar, si dhe elementë të dizajnit pa mbetje.
Pesha: 500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Falcon Trail Running Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *