KID SAFE

121.25 

Description

KID-SAFE

No.

33991
An innovative kids’ life jacket, specifically designed to turn the child into a safe floating position in the water.
The unique asymmetrical design helps turn the child into a safe floating position, keeping the mouth and nose out of the water. ISO 12402-4 certified life jacket offering the most up-to-date certified life protection available. Soft foam for lasting comfort for hours of use on or near the water.
FEATURES
Excellent turning abilities in the water
ENISO 12402-4 certified
Asymmetrical design
Perkthimi:
JELEK SHPETIMI PER FEMIJE
nr 33991
Një xhaketë shpëtimi inovative për fëmijë, e krijuar posaçërisht për ta kthyer fëmijën në një pozicion të sigurt lundrues në ujë.
Dizajni unik asimetrik ndihmon në kthimin e fëmijës në një pozicion të sigurt lundrues, duke e mbajtur gojën dhe hundën jashtë ujit. Jelekë shpëtimi e çertifikuar me ISO 12402-4 që ofron mbrojtjen më të përditësuar të çertifikuar të jetës. Shkumë e butë për rehati të qëndrueshme për orë të tëra përdorimi në ose pranë ujit.
TIPARET
Aftësi të shkëlqyera rrotulluese në ujë
ENISO 12402-4 i certifikuar
Dizajn asimetrik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KID SAFE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *