Women’s F2F Organic Cotton Long Sleeve Tee

48.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

63260

The Women’s F2F Organic Cotton Long Sleeve Tee provides the perfect combination of style, comfort, and performance. Featuring a classic crew neckline and fun graphic print, this versatile top will take you from the outdoors to an afternoon grilling in the yard. Its organic cotton construction is soft with natural odor resistance: perfect for everyday use.

Features

  • Graphic print
  • Crew neck
  • Natural Odor Resistency

Maja e grave me mëngë të gjata me pambuk organik F2F ofron kombinimin perfekt të stilit, rehatisë dhe performancës. Me një dekolte klasike të ekuipazhit dhe printim grafik argëtues, kjo bluzë e gjithanshme do t’ju çojë nga jashtë në një pjekje pasdite në oborr. Konstruksioni i tij prej pambuku organik është i butë me rezistencë ndaj erës natyrale: perfekt për përdorim të përditshëm.

Veçoritë

  • Printim grafik
  • Qafa e ekuipazhit
  • Rezistenca ndaj erës natyrale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s F2F Organic Cotton Long Sleeve Tee”

Your email address will not be published. Required fields are marked *