Women’s Essence Raincoat

230.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Essence Raincoat

No. 53907
In the Essence, weather-protection looks and feels good. This urban rain jacket has a stylish silhouette designed to pair with any outfit, from dresses to denim. Constructed with our trusted HELLY TECH® Protection 2-layer system, it’s waterproof/breathable and windproof. The exterior is a lightweight fabric, water resistant to keep you dry. The interior lining is soft for your comfort. The jacket features a back vent for breathability. You can customize the fit using the drawcords at the waist and hem.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Wash with similar colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Do not use fabric softener.
Weight:600g
PERKTHIM
Mushama e grave Essence
nr 53907
Në thelb, mbrojtja nga moti duket dhe ndihet mirë. Kjo xhaketë urbane për shi ka një siluetë elegante të dizajnuar për t’u kombinuar me çdo veshje, nga fustanet deri te xhins. E ndërtuar me sistemin tonë të besuar HELLY TECH® Protection me 2 shtresa, është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Pjesa e jashtme është një pëlhurë e lehtë, rezistente ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë. Rreshtimi i brendshëm është i butë për komoditetin tuaj. Xhaketa përmban një hapje të pasme për frymëmarrje. Mund ta personalizoni përshtatjen duke përdorur litarët e tërheqjes në bel dhe buzë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim 2: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester (I ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Essence Raincoat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *