SOGN CARGO PANT

219.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SOGN CARGO PANT

No.

65673
These best-selling, insulated, cargo ski pants can take on deep powder and come equipped with roomy gear pockets.
These sturdy, insulated, cargo ski pants are ready to rock the backcountry and feature roomy cargo pockets for all your gear. We added a quick-access beacon pocket and extra insulation in the seat and knees.
Fiber Content100% Polyamide
Perkthimi:
PANTALLONA SOGN CARGO
NO:
65673
Këto pantallona skijimi më të shitur, të izoluar dhe me ngarkesë mund të marrin pluhur të thellë dhe të jenë të pajisura me xhepa të gjerë pajisjesh.
Këto pantallona skish të forta, të izoluara dhe me ngarkesë janë gati për të tronditur botën e pasme dhe kanë xhepa të gjerë ngarkese për të gjitha pajisjet tuaja. Ne shtuam një xhep fener me akses të shpejtë dhe izolim shtesë në sedilje dhe gjunjë.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOGN CARGO PANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *