Women’s Crew Midlayer Sailing Jacket

195.00 

Categories: ,

Description

No.

30317
Waterproof, windproof and fleece-lined, the Crew is an all-around winner
If you take one jacket on your next sailing trip, go for our favorite marine midlayer. Designed with our proprietary HELLY TECH® Protection technology—plus fleece lining—the all-purpose Crew is breathable while keeping you warm and dry. We enhanced it with the little things that count: a warming collar, adjustable cuffs, and dual hand pockets with brushed lining.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately
Weight650g
nr 30317
I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era dhe i veshur me lesh, Ekuipazhi është një fitues i gjithanshëm
Nëse merrni një xhaketë në udhëtimin tuaj të ardhshëm me vela, shkoni te shtresa jonë e preferuar e mesme detare. E dizenjuar me teknologjinë tonë të pronarit HELLY TECH® Protection—plus veshje me qeth—Ekuipazhi për të gjitha qëllimet merr frymë duke ju mbajtur të ngrohtë dhe të thatë. Ne e përmirësuam atë me gjërat e vogla që kanë rëndësi: një jakë ngrohëse, pranga të rregullueshme dhe xhepa të dyfishtë duarsh me rreshtim të krehur.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 650g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Crew Midlayer Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *