WOMEN’S CORSICA POLARTEC® 200GM FLEECE 2.0

103.99 

Available on backorder

Categories: , Tags: , , , , ,

Description

CORSICA FLEECE FOR WOMEN

82354

ABOUT
A stylish and warm 200GM fleece made from recycled Polartec® fabric with YKK® zippers.
COMPOSITION
Shell: 100% polyester (recycled) – Lining: 100% polyester
EXPLORE ALL THE FEATURES
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • Branded embroidery logo

CARE INSTRUCTIONS

Do not use fabric softener, Wash with similar colours, Do not use biological washing detergent, Close zippers before washing

Një xhup elegant dhe i ngrohtë 200GM i bërë nga pëlhurë e ricikluar Polartec® me zinxhirë YKK®.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Logo e qëndisjes së markës

UDHËZIM PËR KUJDESIN

Mos përdorni zbutës rrobash, Lani me ngjyra të ngjashme, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mbyllni zinxhirët përpara larjes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S CORSICA POLARTEC® 200GM FLEECE 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *