SIXTY FOUR KNIT FW

143.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

81190

To commemorate the year that Musto founder Keith Musto sailed to Olympic Silver medal victory in Tokyo, the Women’s Sixty Four Knit is made with 100% Pima Cotton and features a scooped neck and contrast tipping around the collar.
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours,Reshape whilst damp,Do not iron on print
PERKTHIMI

RRETH

81190

Për të përkujtuar vitin që themeluesi i Musto, Keith Musto lundroi drejt fitores së medaljes së argjendtë olimpike në Tokio, Thurja e Gjashtëdhjetë e Katër Gjashtëdhjetë e Katër femrave është bërë me 100% pambuk Pima dhe përmban një qafë të gërshetuar dhe kontrast me majë rreth jakës.

UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lajeni me ngjyra të ngjashme, Riformoni ndërsa është i lagur, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SIXTY FOUR KNIT FW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *