EVO FD BRIMMED HAT

52.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

80033

Constructed from fast dry fabric, this Evolution Fast Dry Brimmed Hat delivers comfort over extended periods of activity or when exposed to sunlight. An ultraviolet protection rating of 40 and a wide brimmed edge supplies enhanced sun protection while a popper fastening secures the brim to the hat when not required. Side vents provide ventilation to keep you cool and comfortable. Adjust the chin strap to create a secure fit and prevent it flying off during high winds.
COMPOSITION
100% Polyester
EXPLORE ALL FEATURES
• A fast wicking treatment enhances moisture management to keep you dry and comfortable • Durable Water Repellent (DWR) coating to help water bead and run off for faster drying times • Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure • Drawstring adjuster keeps the cap secure in wind • Brim popper fastener to keep the brim turned up when you want it out of the way
PERKTHIMI

RRETH

80033

E ndërtuar nga pëlhurë e tharë shpejt, kjo Kapelë me buzë tharje të shpejtë Evolution ofron rehati gjatë periudhave të gjata të aktivitetit ose kur ekspozohet ndaj dritës së diellit. Një vlerësim i mbrojtjes ultravjollcë prej 40 dhe një skaj me buzë të gjerë siguron mbrojtje më të madhe nga dielli ndërsa një fiksim me poper siguron buzën në kapelë kur nuk kërkohet. Kanalet anësore ofrojnë ajrim për t’ju mbajtur të freskët dhe të rehatshëm. Rregulloni rripin e mjekrës për të krijuar një përshtatje të sigurt dhe për të parandaluar fluturimin e tij gjatë erërave të forta.
PËRBËRJA
100% poliestër
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Një trajtim me thithje të shpejtë përmirëson menaxhimin e lagështisë për t’ju mbajtur të thatë dhe rehat. • Veshje e qëndrueshme kundër ujit (DWR) për të ndihmuar që uji të rrjedhë dhe të rrjedhë për kohë më të shpejta tharjeje • Faktori i mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në diell të zgjatur dhe mesatar ekspozimi • Rregulluesi i kordonit e mban kapakun të sigurt në erë • Mbërthyes i buzës për ta mbajtur buzën të kthyer lart kur ju dëshironi që të largohet nga rruga

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVO FD BRIMMED HAT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *