INSIGNIA UV FD SS TEE

52.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

80900
This Insignia UV Fast Dry Short Sleeve T-Shirt features a stretch fabric construction to ensure superior freedom of movement. The absence of underarm seams enhance comfort by eliminating chaffing when active. Constructed with UPF 40 protection to safeguard you from the sun’s harmful UV rays.
SIZE AVAILABLE
L
COMPOSITION
Shell: 92% Polyester, 8% Elastane
EXPLORE ALL FEATURES
• Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure • No underarm seams for complete comfort • Stretch fabric for maximum freedom of movement
CARE ISNTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Wash with similar colours
PERKTHIMI

RRETH

80900
Kjo bluzë me mëngë të shkurtra Insignia UV Fast Dry përmban një strukturë pëlhure shtrirëse për të siguruar liri të lartë lëvizjeje. Mungesa e tegelave të sqetullave rrit rehatinë duke eliminuar kërcitjen kur është aktive. E ndërtuar me mbrojtje UPF 40 për t’ju mbrojtur nga rrezet e dëmshme UV të diellit.
MADHËSIA E DISPONUESHME
L
PËRBËRJA
Predha: 92% poliestër, 8% elastan
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Faktori i mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në ekspozim të zgjatur dhe mesatar ndaj diellit • Nuk ka tegela nën sqetull për rehati të plotë • Pëlhurë elastike për liri maksimale të lëvizjes
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INSIGNIA UV FD SS TEE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *