EVOLUTION NEWPORT OSM PRIMALOFT® PARKA

419.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

82212
Designed in collaboration with 11th Hour Racing Team, our Evolution Newport OSM PRIMALOFT® Parka delivers style and substance for conscientious adventurers who care about protecting the environment as much as they do themselves. The jacket is constructed from One Single Material (OSM) which makes it much easier to recycle at the end of its life. This is especially important for the environment as recycling fibres helps to reduce the overuse of raw virgin materials. Complete with Musto’s BR2 performance technology and PRIMALOFT® Silver Eco insulation – 100% recycled polyester – this jacket still delivers on our commitment to utilising premium fabric technologies without compromising on sustainability or style.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent
Wash dark colours separately
Close hook and loop before washing
Do not iron on print
Do not use fabric softener
EXPLORE ALL FEATURES
 • One Single Material (OSM) product, facilitating a circular recycling system
 • Polyester zips
 • Polyester embroidery
 • Polyester seam tape
 • Polyester inner cuff
 • Recycled polyester face fabric, solution dyed – 85% less water, 90% less harmful chemicals
 • Polyester membrane with BR2 performance 10k/10k
 • Polyester taffeta lining, solution dyed
 • PrimaLoft® Silver Eco insulation – 100% recycled polyester
 • DWR – PFC free
 • Pared back, streamlined style
PERKTHIMI
82212
Projektuar në bashkëpunim me Ekipin e Garave të 11-të të Orës, Evolution Newport OSM PRIMALOFT® Parka ofron stil dhe substancë për aventurierët e ndërgjegjshëm që kujdesen për mbrojtjen e mjedisit po aq sa bëjnë vetë. Xhaketa është e ndërtuar nga One Single Material (OSM) që e bën shumë më të lehtë riciklimin në fund të jetës së saj. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për mjedisin pasi riciklimi i fibrave ndihmon në reduktimin e përdorimit të tepërt të lëndëve të para të virgjëra. E kompletuar me teknologjinë e performancës BR2 të Musto dhe izolimin PRIMALOFT® Silver Eco – 100% poliestër i ricikluar – kjo xhaketë vazhdon të përmbushë angazhimin tonë për të përdorur teknologjitë e pëlhurave premium pa kompromentuar qëndrueshmërinë ose stilin.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent biologjik larës
Lani veçmas ngjyrat e errëta
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani
Mos hekurosni në printim
Mos përdorni zbutës të rrobave
 • Eksploroni të gjitha tiparet:
 • Produkt One Single Material (OSM), duke lehtësuar një sistem riciklimi rrethor
 • Zinxhirë poliestër
 • Qëndisje poliesteri
 • Shirit tegel poliesteri
 • Pranga e brendshme prej poliesteri
 • Pëlhurë e fytyrës nga poliestër e ricikluar, tretësirë ​​e lyer – 85% më pak ujë, 90% më pak kimikate të dëmshme
 • Membrana poliestër me performancë BR2 10k/10k
 • Rreshtim tafte poliesteri, solucion i lyer
 • PrimaLoft® Silver Eco izolim – 100% poliestër i ricikluar
  DWR – pa PFC
 • Stil i azhurnuar, stil i thjeshtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVOLUTION NEWPORT OSM PRIMALOFT® PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *