Sale!

Women’s Arctic Ocean Hybrid Insulator

135.00 

Available on backorder

Description

Women’s Arctic Ocean Hybrid Insulator
30370
A warm hybrid insulator meets shell sailing jacket.
This modern hybrid sailing jacket is the perfect combination of an insulator and a softshell. It delivers core warmth as well as the water-repellent properties you need in light precipitation and sea spray.
Fiber Content: Shell: 100% Polyester – Shell 2: 77% Polyester (Recycled), 23% Polyester
Care Instructions: Close zippers before washing,Wash with similar colours
Weight: 550g

Perkthimi

Izolues hibrid i Oqeanit Arktik për femra
30370
Një izolant hibrid i ngrohtë takohet me xhaketën e lundrimit me guaskë.
Kjo xhaketë moderne hibride me vela është kombinimi perfekt i një izoluesi dhe një guaskë e butë. Ai jep ngrohtësi thelbësore, si dhe vetitë kundër ujit që ju nevojiten në reshjet e lehta dhe spërkatjen e detit.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Shell 2: 77% poliestër (i ricikluar), 23% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Arctic Ocean Hybrid Insulator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *