Women’s Adore Puffy Vest

225.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

54032

Snuggle up in this thigh-length puffer vest with warm, light High Loft™ synthetic insulation. It’s perfect for those freezing days when you need max protection without sacrificing style. It has a soft puffy hood for your comfort and protection, brush-lined hand pockets and a PFC-free water-repellent treatment to keep you dry on drizzly days.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyamide – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Trim Fabric: 100% Polyester

 

Mbështetuni në këtë jelek sfungjer të gjatë deri në kofshë me izolim sintetik të ngrohtë e të lehtë High Loft™. Është perfekt për ato ditë të acarta kur keni nevojë për mbrojtje maksimale pa sakrifikuar stilin. Ka një kapuç të butë të fryrë për komoditetin dhe mbrojtjen tuaj, xhepa dore të veshur me furçë dhe një trajtim kundër ujit pa PFC për t’ju mbajtur të thatë në ditët me shi.

– Përmbajtja e fibrave: Pëlhura: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi 2: 100% poliamid – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar) – pëlhurë e zbukuruar: 100% poliestër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Adore Puffy Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *