Women’s Aden Rain Pants

84.00 

Available on backorder

Description

No.62651
Pants -Versatile rain pants for women with a quick-dry lining.
Great-fitting and versatile HELLY TECH® pants for women to match our best-selling Aden jacket. Waterproof, breathable and windproof with fully sealed seams to protect you against the elements. The quick-dry, lightweight lining adds comfort in both warm and cold weather.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
Weight400g
Pantallona shiu për femra me astar që thahet shpejt.
.Te papërshkueshme nga uji, me ajrosje dhe te papërshkueshme nga era, me qepje plotësisht të mbyllura për t’ju mbrojtur nga kushtet atmosferike. Veshje e lehtë që thahet shpejt, te rehatshme, si në mot të ngrohtë ashtu edhe në të ftohtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e thara në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 400 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Aden Rain Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *