W YU REVERSIBLE PUFFER JACKET

190.00 

Available on backorder

Category:

Description

W YU REVERSIBLE PUFFER JACKET
No.

53583
Young Urban is a series of technical garment and sportswear inspired by HH’s heritage in the outdoors. The W’s reversible puffer jacket links back to 90’s with a warm and puffy jacket
Young Urban is a series of technical garment and sportswear inspired by Helly Hansen’s heritage in the outdoors. The W’s reversible puffer jacket links back to 90’s with a warm and puffy jacket
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Select size:

FEATURES
PFC Free DWR
Large printed Helly Hansen® Mountain artwork on inside
Elastic cuffs
Adjustable hem
Hand pockets
YKK® Vislon zippers down front
YU logo signoff
PERKTHIMI
W YU REVERSIBLE PUFFER JACKET
NO
53583
Young Urban është një seri veshjesh teknike dhe veshjesh sportive të frymëzuara nga trashëgimia e HH në natyrë. Xhaketa e puferit e kthyeshme e W lidhet në vitet ’90 me një xhaketë të ngrohtë dhe të fryrë
Young Urban është një seri veshjesh teknike dhe veshjesh sportive të frymëzuara nga trashëgimia e Helly Hansen në natyrë. Xhaketa  e kthyeshme e W lidhet në vitet ’90 me një xhaketë të ngrohtë dhe të fryrë
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
DWR pa PFC
Punime të mëdha të printuara në malin Helly Hansen® brenda
Pranga elastike
Fund i rregullueshëm
Xhepa dore
Zinxhirë YKK® Vislon përpara
Njoftimi i logos YU

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W YU REVERSIBLE PUFFER JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *