W WILDWOOD

145.00 

Categories: ,

Description

W WILDWOOD
No.

11736
The Women’s Wildwood offers all you want for those everyday commutes in cold and wet conditions, waterproof leather, fully seam-sealed, and with a well cushioned midsole and a HH® Max Grip outsole.
Weight350g
Select size:

FEATURES

Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Gold, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard, Padded comfort collar
Midsole: Anti Microbial, EVA comfort insole, HH® Power-Stride
Outsole: HH® Max-Grip

 

PERKTHIMI:

WILDWOOD
NO

11736

Woman’s Wildwood ofron gjithçka që dëshironi për ato udhëtime të përditshme në kushte të ftohta dhe të lagështa, lëkurë të papërshkueshme nga uji, të mbyllura plotësisht dhe me një thembër të mesit të jastëkëzuar mirë dhe një thembër të jashtëm HH® Max Grip.
Pesha: 350g

MASA E DISPONUESHME

TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, LWG Gold e certifikuar, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard, jakë rehati e mbushur
Shtolë e mesit: Anti mikrobiale, shtrojë komforte EVA, HH® Power-Stride
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W WILDWOOD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *