Men’s Newport Softshell Jacket

105.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Newport Softshell Jacket

No. 34291
Extremely comfortable and excellent for layering, the Newport Softshell Jacket is a versatile sailing jacket. It is water-resistant to keep you dry. This jacket contains recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 50% Polyester (Recycled), 40% Polyester, 10% Elastane

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:450g
PERKTHIM
Xhaketë Newport Softshell për meshkuj
nr 34291
Tepër e rehatshme dhe e shkëlqyer për shtresim, xhaketa Newport Softshell është një xhaketë lundrimi e gjithanshme. Është rezistent ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë. Kjo xhaketë përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 50% poliestër (i ricikluar), 40% poliestër, 10% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Newport Softshell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *