W ORGANIC FLANNEL SHIRT DRESS

156.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W ORGANIC FLANNEL SHIRT DRESS
No.

63071
Our comfortable flannel dress is a modern outdoor statement silhouette – made from 100% organic cotton
It’s soft, breathable and it moves with you. The flannel dress is a stand-out design for outdoor enthusiasts bored with the same old silhouette. Bonus: it’s made from 100% organic cotton.
Select size:

Fiber ContentShell: 100% Organic Cotton
Care InstructionsWash dark colours separately
Weight430g
FEATURES
Organic Cotton
Organic cotton flannel
5 cm wide belt and belt loops
PERKTHIMI:
W ORGANIC FLANNEL SHIRT DRESS
NO
63071
Veshja jonë e rehatshme fanellë është një siluetë moderne e jashtme – e bërë nga 100% pambuk organik
Është i butë, që merr frymë dhe lëviz me ju. Fustani fanellë është një dizajn i spikatur për entuziastët e jashtëm të mërzitur me të njëjtën siluetë të vjetër. Bonus: është bërë nga 100% pambuk organik.
MASAT E DISPONUESHME

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk organik
Mirembajtja: Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 430g
TIPARET
Pambuk organik
Fanellë pambuku organik
Rrip me gjerësi 5 cm dhe sythe rripi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ORGANIC FLANNEL SHIRT DRESS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *