Sale!

W MUSTO TEE 2.0

50.00 

Categories: ,

Description

No. 82330

ABOUT

Made from 100% organic cotton with chest branding, this is a smart and comfortable tee.

COMPOSITION

Shell: 100% Organic Cotton

CARE INSTRUCTION

Iron on reverse,Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Wash with similar colours
Nr. 82330
RRETH
E bërë nga 100% pambuk organik me marken tek pjesa e gjoksit, kjo është një këmishë e zgjuar dhe e rehatshme.
PËRBËRJA
100% pambuk organik
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Hekurosni në anën e pasme, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni mprapsht, Lani me ngjyra të ngjashme
Madhësia e disponueshme: 12; 14; 16; 18
Ngjyra e disponueshme: 002
Madhësia e disponueshme: 12; 18
Ngjyra e disponueshme: 344 ESSENTIALITY
Madhësia e disponueshme: 8; 10; 12; 14; 16
Ngjyra e disponueshme: 597 NAVY

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W MUSTO TEE 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *