EVOLUTION LOFT HOODED JACKET

299.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

82033
A lightweight and breathable, yet durable, hooded jacket. The hybrid fabrication offers the comfort of spacer fabric and the softness of woven baffle, while the AEROLOFT blown insulation will keep you warm when the weather turns cold. All that wrapped up in a sleek and contemporary silhouette that is right on-trend for this season.
CARE INSTRUCTIONS
 • Do not use biological washing detergent
 • Do not use fabric softener
 • Wash dark colours separately
 • Tumble dry with dryer balls
 • Do not iron on print

EXPLORE ALL FEATURES

 • Breathable, insulated jacket
 • Lightweight but durable
 • AEROLOFT blown insulation
 • Hybrid DWR fabrication: spacer/woven baffle
 • Secure fit collar-hood

PERKTHIMI

82033

Një xhaketë e lehtë dhe e frymëmarrjes, por e qëndrueshme, me kapuç. Fabrikimi hibrid ofron komoditetin e pëlhurës ndarëse dhe butësinë e pëlhurës së endur, ndërsa izolimi i fryrë AEROLOFT do t’ju mbajë ngrohtë kur moti bëhet i ftohtë. E gjithë kjo e mbështjellë me një siluetë të hijshme dhe bashkëkohore që është trendi i duhur për këtë sezon.

UDHËZIME KUJDESI

 • Mos përdorni detergjent biologjik larës
 • Mos përdorni zbutës të rrobave
 • Lani veçmas ngjyrat e errëta
 • Thajeni me topa tharëse
 • Mos hekurosni në printim

EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT

 • Xhaketë e izoluar me frymëmarrje
 • E lehtë por e qëndrueshme
 • Izolimi i fryrë AEROLOFT
 • Prodhimi hibrid DWR: ndarës/mbytës i endur
 • Kapuç me jakë me përshtatje të sigurt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVOLUTION LOFT HOODED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *