EVO ORIGINAL CREW CAP

38.00 

Categories: ,

Description

ABOUT

80022

The Evolution Original Crew Cap is a brand favourite. This classic hat is peaked to shield your eyes from the sun. Metal eyelets around the top give you ventilation so you stay cool when the weather is warm and the adjustable strap gives a secure fit. The retainer clip prevents you from losing it in windy conditions.
COMPOSITION

100% Cotton Canvas + Enzyme Wash Treatment

EXPLORA

• Hat retainer clip to attach to your hood or collar to keep your hat secure on windy days • Suede peak for a luxury look and feel • Eyelets in the top for ventilation
PERKTHIMI

RRETH

80022

Kapaku origjinal i ekuipazhit Evolution është një markë e preferuar. Kjo kapelë klasike është krijuar për të mbrojtur sytë tuaj nga dielli. Kapakët metalikë rreth pjesës së sipërme ju japin ajrosje në mënyrë që të qëndroni të freskët kur moti është i ngrohtë dhe rripi i rregullueshëm jep një përshtatje të sigurt. Kapëse mbajtëse ju pengon ta humbni atë në kushtet e erës.
PËRBËRJA

100% Canvas Pambuku + Trajtim Larës me Enzima

EKSPLORO DETAJET

• Kapëse mbajtëse kapele për t’u ngjitur në kapuç ose jakë për ta mbajtur kapelën tuaj të sigurt në ditët me erë • Maja kamoshi për një pamje dhe ndjesi luksoze • Tharka në pjesën e sipërme për ajrosje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVO ORIGINAL CREW CAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *