YTH INSIGNIA UV FD SS TEE

45.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

80802

The Youth Insignia UV Fast Dry Rash Guard has been constructed from exceptional, moisture-wicking fabric for enhanced comfort. Anti-bacterial properties keep you fresh with UPF 40 for protection from the sun. Flatlocked seams lie flat against your skin for greater comfort as a base layer.
COMPOSITION
Shell: 92% Polyester, 8% Elastane
EXPLORE ALL FEATURES
• Internal, elasticated braces give a secure fit and can be unhooked to make it easier to don • Reflective print to keep you visible in low light • Reinforced knees and seat for added durability and abrasion resistance • Diagonal, metal Dynat® zip for a completely waterproof closure with a hook and loop flap at the base • Articulated sleeves for greater freedom of movement • Elasticated back waist for a snug fit and to reduce windage
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Wash with similar colours
PERKTHIMI

RRETH

80802

Garda për tharjen e shpejtë të skuqjes Youth Insignia UV është ndërtuar nga pëlhurë e jashtëzakonshme që largon lagështinë për rehati të shtuar. Vetitë anti-bakteriale ju mbajnë të freskët me UPF 40 për mbrojtje nga dielli. Qepjet me bllokim të sheshtë shtrihen në lëkurën tuaj për rehati më të madhe si shtresë bazë.
PËRBËRJA
Predha: 92% poliestër, 8% elastan
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Kllapat e brendshme, elastike japin një përshtatje të sigurt dhe mund të shkëputen për ta bërë më të lehtë bërjen. Mbyllje i papërshkueshëm nga uji me një grep dhe unazë në bazë • Mëngë të artikuluara për liri më të madhe lëvizjeje • Bel elastik mbrapa për një përshtatje të rehatshme dhe për të reduktuar fryrjen
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “YTH INSIGNIA UV FD SS TEE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *