W LIFALOFT HYBRID INSULATOR JACKET

190.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W LIFALOFT HYBRID INSULATOR JACKET
No.

65627
Stay warm without the bulk and weight with the new LifaLoft™ insulated women’s hybrid jacket. Layer up under a shell or used as a stand-alone jacket packed in a lightweight windproof, water-resistant, and PFC-free fabric.
Stay warm without the bulk and weight with the new LifaLoft™ insulated women’s hybrid jacket. Layer up under a shell or used as a stand-alone jacket packed in a lightweight windproof, water-resistant, and PFC-free fabric.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 50% Polyamide, 41% Polyester, 9% Elastane. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Weight350g
Perkthimi:
JAKETË IZOLUESE HIBRID W LIFALOFT
Nr.
65627
Qëndroni ngrohtë pa masë dhe peshë me xhaketën e re hibride të grave të izoluar LifaLoft™. Shtresojeni nën një guaskë ose përdoret si një xhaketë e pavarur e paketuar në një pëlhurë të lehtë kundër erës, rezistente ndaj ujit dhe pa PFC.
Qëndroni ngrohtë pa masë dhe peshë me xhaketën e re hibride të grave të izoluar LifaLoft™. Shtresojeni nën një guaskë ose përdoret si një xhaketë e pavarur e paketuar në një pëlhurë të lehtë kundër erës, rezistente ndaj ujit dhe pa PFC.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 50% poliamid, 41% poliestër, 9% elastan. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër
Pesha: 350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W LIFALOFT HYBRID INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *