W ISELLE

125 

Available on backorder

Category:

Description

W ISELLE
No.

11744
Inspired by the classic alpine boots of yesteryear, the Women’s Iselle is a premium mid cut boot, fashioned with feminine detailing, and boasting beautiful waterproof leather in combination with a shearling tongue for added warmth, and a unique look.
Weight435gr
Select size:

FEATURES

Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Gold, Waterproof suede, Certified LWG Silver, Faux-Shearling, Insulated lining
Midsole: Anti Microbial, EVA comfort insole
Outsole: HH Max-Grip

 

PERKTHIMI:

W ISELLE
NO

11744

Frymëzuar nga çizmet klasike alpine të dikurshme, Iselle e grave është një çizme premium me prerje mesatare, e modeluar me detaje femërore dhe me lëkurë të bukur të papërshkueshme nga uji në kombinim me një gjuhë qethëse për më shumë ngrohtësi dhe një pamje unike.
Pesha: 435 g

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, LWG ari i certifikuar, kamoshi i papërshkueshëm nga uji, argjend i çertifikuar LWG, faux-shearling, rreshtim i izoluar
Shtolë e mesme: Shtolë kundër mikrobeve, EVA komforte
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ISELLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *