Unisex Marka Winter Gloves

84.00 

Description

No.

49458
Durable leather gloves with a soft wool lining, made to protect your hands both mountainside and in the city.
These warm, protective and good-looking outdoor gloves were made to perform at the resort as well as during daily life in the city. They feature a reinforced leather exterior and a soft wool interior.
Fiber ContentShell 82% Leather 17% Wool 1% Polyester Lining 100% Polyester Insulation 100% Polyester
Weight190g
nr 49458
Doreza lëkure të qëndrueshme me një shtresë leshi të butë, të krijuara për të mbrojtur duart tuaja si në bjeshkë ashtu edhe në qytet.
Këto doreza të ngrohta, mbrojtëse dhe të bukura në natyrë u bënë për t’u shfaqur në resort si dhe gjatë jetës së përditshme në qytet. Ato kanë një pjesë të jashtme prej lëkure të përforcuar dhe një brendshme të butë prej leshi.
Përmbajtja e fibrave: guaskë 82% lëkurë 17% lesh 1% rreshtim poliestër 100% izolim poliestër 100% poliestër
Pesha: 190g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Marka Winter Gloves”

Your email address will not be published. Required fields are marked *