Unisex Chugach Infinity Printed Ski Suit

1,050.00 

Description

No.
65907
Built for freeriders, the Chugach ski suit features our innovative LIFA INFINITY™ — the next level of waterproof/breathable technology.
Designed for freeriding through rugged terrain, the Chugach ski suit is weatherproof, comfortable and durable. We used our innovative LIFA INFINITY™ technology, the next level of responsible waterproof/breathable design. Along with chemical-free hydrophobic properties, the system uses recycled fabric and a PFC-free, water-repellent treatment to keep you dry and comfortable. The suit has a relaxed fit with inserted pleats for maximum freedom of movement during turns and jumps. As usual, our trusted ski suit has the features you need for an unforgettable freeriding or a backcountry tour. These include a Life Pocket+™, three thigh pockets, a beacon pocket, the RECCO® Advanced Rescue System, helmet-compatible hood, adjustable internal suspenders, laser cut ventilation on the collar and back yoke and hi-vis details.
Fiber ContentShell: 54% Polyester (Recycled), 46% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not soak,Do not use fabric softener,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments,Remove promptly from the dryer,Wash with extra rinse cycle
Weight1600g

 

 

Nr.65907
E krijuar për garuesit e lirë, kostumi i skive Chugach përmban inovativin tonë LIFA INFINITY™ — niveli tjetër i teknologjisë rezistente ndaj ujit/frymëmarrjes.
E dizenjuar për udhëtime të lira nëpër terrene të thyer, kostumi i skive Chugach është rezistent ndaj motit, i rehatshëm dhe i qëndrueshëm. Ne përdorëm teknologjinë tonë inovative LIFAINFINITY™, niveli tjetër i dizajnit të përgjegjshëm të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje. Së bashku me vetitë hidrofobike pa kimikate, sistemi përdor pëlhurë të ricikluar dhe një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm. Kostumi ka një përshtatje të relaksuar me palosje të futura për liri maksimale të lëvizjes gjatë kthesave dhe kërcimeve. Si zakonisht, kostumi ynë i besuar i skive ka veçoritë që ju nevojiten për një udhëtim të paharrueshëm freeriding ose një turne në vendlindje. Këto përfshijnë një Life Pocket+™, tre xhepa për kofshët, një xhep fener, Sistemi i Avancuar i Shpëtimit RECCO®, kapuç i përputhshëm me helmetën, varëse të brendshme të rregullueshme, ventilim me prerje me lazer në jakë dhe zgjedhën e pasme dhe detaje hi-vis.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 54% poliestër (i ricikluar), 46% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos hekurosni në printim, Mos njomni, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës, Përdorni agjent larës për veshjet teknike, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Lani me një cikël shpëlarjeje shtesë
Pesha: 1600 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Unisex Chugach Infinity Printed Ski Suit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *